Огласи и Повици за Активни Мерки

Aktivni-Oglasi-vo-Zemjodelstvoto-i-Ruralniot-Razvoj

Активни мерки во земјоделството и руралниот развој

Во прилог можете да ги прегледате сите моментални активни мерки од земјоделството и руралниот развој во секцијата “Активни Огласи / Повици”, односно по истекот на рокот за аплицирање огласите / повиците се префрлуваат во другата секција “Завршени огласи / Повици”.

За повеќе информации во врска со програмите, јавните повици и огласите можете да не контактирате преку нашата контакт форма или на следниот телефонски број:  072 251 263 

Icon
Јавен повик за подигнати повеќегодишни насади

Icon

ИПАРД мерка 3 преработка и маркетинг

Icon
Јавен повик рибарство и аквакултура

Icon
Кофинансирани грантови за новоосновани претпријатија

Icon
Јавен повик саеми и манифестации

Icon
Субвенции за извезен ориз

Icon
Кофинансирани грантови за забрзан раст

Icon
Субвенции за плански региони

Icon
Јавен повик 04 до 3ха

Icon
Јавен повик 03 до 3ха

Icon
Јавен повик 02 до 3ха

Icon
Јавен повик 01 до 3ха

Icon
Јавен оглас државно земјиште

Icon
Јавен оглас исплата на плати за одгледувачи на добиток