Советодавен центар за земјоделство и рурален развој

ДООЕЛ ТРИУМФ КОНСАЛТИНГ

Советодавниот центар за земјоделство и рурален развој „ДООЕЛ ТРИУМФ КОНСАЛТИНГ“ е консултантска компанија, која обезбедува консултантски услуги и стручна помош на земјоделски фарми, микро, мали и средни претпријатија со цел да ги зајакне нивните капацитети и да им помогне во понатамошниот развој.

Прочитај повеќе

Услуги

Субвенции

Кавалитетно барање за навремена исплата

Бизнис планови

Развој за вашиот бизнис со реални показатели

Советување

Вистинска насока за развој, поддршка и конкурентност

Под. на документација

Препуштете ја грижата на тимот од професионалци

Истражување на пазарот

Анализирајте и бидете на чекор пред другите

Поврзување

Вмрежување за вистински и реални резултати

Сертифицирање

Направете го првиот чекор за вашиот напредок

ИТ Консалтинг

Внесете иновации во вашиот бизнис

Рурален равој

Информации за програмите

Ипард

Информации за програмите

Директни плаќања и субвенции

Информации за програмите

Останати грантови и програми

Информацаии за програмите

Бидете дел од нашите задоволни клиенти

0
Рурален развој
2021/2022 година
0
Ипард
2021/2022 година
0
Субвенции
2021/2022 година
0
Останати грантови
2021/2022 година

Корисни линкови

Закажи бесплатна информативна консултација

Испрати прашање и закажи термин за консултации, и информирај се за твоите можности.