Поврзување

Uslugi-Povrzuvanje

Имаме идеи кои ни овозможуваат да им помогнеме на малите и средни претпријатија во различни области на нивните активности. Една од идеите е поврзување на клиентот и давање разни совети кои се важни за нивно полесно и подобро функционирање.

Нашите консултанти можат да ви помогнат да пронајдете деловен партнер, купувач, продавач, вработен, набавка на опрема за производство, насади, семенски и саден матријал, изведувачи на разни градежни, електрични и други работи. Ние им даваме предлози на нашите клиенти и тие одлучуваат за најдобрата и најисплатлива варијанта.

Голем број на задоволни клиенти ни даваат нови предлози секој ден каде го прошируваме нашето поле на дејствување. Доколку имате какви било сомнежи во вашата деловна активност, слободно контактирајте не и ние ќе се сретнеме со вас или ќе ве упатиме на други колеги, кои можат да ви помогнат.

За поврзување можете да се обратите преку нашата контакт форма или директно на телефонскиот број: 076 749 833 и 070 934 439