Среќни Велигденски празници

Среќни Велигденски празници

Советодавен центар за земјоделство и рурален развој Битола на сите православни верници им ги честита Велигденските празници со желба за добро здравје, радост среќа и бериќет.

Нека светлината на Христовото Воскресение ви ги осветли вашите срца,а неговата бесконечна љубов,го благослови вашиот живот и вашиот дом … Христос Воскресна.

СЦЗРР