Направете го вашето земјоделско стопанство или бизнис во рурална средина конкурентни со ИПАРД програмата

Направете го вашето земјоделско стопанство или бизнис во рурална средина конкурентни со ИПАРД програмата

Доколку сте семејно земјоделско стопанство, индивидуален земјоделец, сопственик на  фирма за производство или преработка на земјоделски производи или претприемач кој има сопствен бизнис или планира да започне сопствен бизнис во рурална средина не чекајте, побарајте не уште денес.

Советодавниот центар за земјоделство и рурален развој –ДООЕЛ ТРИУМФ КОНСАЛТИНГ е тука да ви помогне за реализација на ваште идеи и да го направи вашиот бизнис конкурентен.

Зошто да го изберете Советодавен центар за земјоделство и рурален развој  за подготовка на ИПАРД апликација?

Експертиза
Нашиот тим од квалификувани професионалци е добро упатен во сложеноста на програмата ИПАРД (Инструмент за претпристапна помош во руралниот развој). Со долгогодишното наше искуство, ги знаеме процедурите и недостатоците во процесот на аплицирање и ќе обезбедиме да поднесете беспрекорен проект.

Прилагодени решенија
Во Советодавен центар за земјоделство и рурален развој, знаеме дека секој проект во земјоделството и руралниот развој е единствен. Изработуваме персонализирани ИПАРД апликации кои совршено се усогласуваат со вашите специфични потреби и цели, максимизирајќи ги вашите шанси за успех.

Стапка на успех
Нашите резултати зборуваат сами за себе! Неизмерно се гордееме со нашата висока стапка на успешни проекти, помагајќи им на многу клиенти да обезбедат кофинансирање преку ИПАРД програмата. Придружете се на големиот број на задоволни клиенти кои се сведоци за остварување на нивните идеи во земјоделството и руралниот развој.

Широко знаење
Од растително производство до сточарство, од рурален туризам до преработка на земјоделско-прехранбени производи, покриваме широк спектар на земјоделски сектори. Доверете ни се и ние ќе го разработиме вашиот проект и ќе го претставиме совршено пред евалуаторите на ИПАРД.

Рационализиран процес
Не губете се во документацијата и бирократијата. Дозволете ни да ве водиме непречено низ процесот на апликација за ИПАРД, минимизирајќи го стресот и конфузијата за да можете да се фокусирате на вашата основна дејност .

Сведоштва на клиентите
Нашиот збор  слушнете го од нашите клиенти! Проверете на нашата веб страна www.sovetodavna.mk на колку клиенти сме им помогнале како да ги трансформираат нивните идеи во реалност.

Повраток на средства
Нашите услуги во се во голема мера финансиски обезбедени преку ИПАРД програмата, а со тоа вашите финансиски обврски кон нас се минимизирани.

Придонес за рурален развој
Да не изберете нас значи не само да инвестирате во сопствениот успех туку и да ги поддржувате иницијативите за одржлив рурален развој. Тимот на Советодавен центар за земјоделство и рурален развој  е страстен за создавање позитивно влијание врз локалните заедници.

Контактирајте со нас уште денес!
На 072 251 263;  078 518 829 или на kontakt@sovetodavna.mk

Дали сте подготвени да го направите следниот чекор кон вашите земјоделски аспирации? Обратете ни се денес и ајде да започнеме заедно да работиме на реализацијата на вашата бизнис идеа со поддршка од ИПАРД програмата!