Термини за одржување советодавно-информативен настан

Термини за одржување советодавно-информативен настан

Советодавен  Центар за земјоделство и рурален развој „ДООЕЛ Триумф Консалтинг“ Битола презема активности во пресрет на новите повици од ИПАРД III Програмата.

За таа цел ќе организираме  советодавно информативен настан со наслов:

                     „Инвестирај во земјоделството“

 – Искористи ги можностите од ИПАРД III програмата

-Како да изградам  модерна фарма?

-Како да набавма опрема и  механизација?

-Како да изградам  објект за потребите на земјоделското?

-Како да инвестирам во иновативни системи и технологии во земјоделското производство?

-Како да го зголемам приносот на пченка?

За да се справи еден земјоделец со сè она што го побарува земјоделската дејност потребни се многу труд, знаење, посветено време и секако инвестиции.

Информирајте се на време, испланирајте ги вашите инвестиции и бидете во чекор со она што науката и технологијата го овозможуваат за развојот на земјоделскиот сектор.

Советодавен центар за земјоделство и рурален развој „Триумф консалтинг“ им помага на сите заинтересирани лица инвестициите да ги искористат во вистинско време и на вистински начин.

Бидете со нас на советодавно-информативниот настан во следните термини:

15.02.2023година со почеток од 15 часот општина Могила;

17.02.2023година со почеток од 15 часот општина Новаци;

22.02.2023година со почеток од 15 часот сала на Совет на општина Битола.

Следете нè на веб страницата www.sovetodavna.mk и на социјалните мрежи и информирајте се. Само добро информирани едуциран земјоделец може да се справи со сите предизвици што ги носи новото време.

СЦЗРР