Јавен повик за изградба на викенд куќи во Нижеполе Битола

Јавен повик за изградба на викенд куќи во Нижеполе Битола

Фондацијата „Преда плус“ објави јавен повик за изградба на викенд куќи и други објекти за времено сместување (коливинг/коворкинг во Нижеполе, Битола).

Фондација за одржлив економски развој “ПРЕДА ПЛУС” Битола планира да додели договор за градба за Изградба на Коливинг и Коворкинг во Нижеполе, Битола (капацитети времено сместување) со финансиска поддршка ИНТЕРРЕГ ИПА Програма за прекугранична соработка помеѓу Грција и Република Северна Македонија 2014-2020. Тендерското досие е достапно во канцелариите на ПРЕДА ПЛУС, Кузман Јосифовски 88/4, Битола, како и објавено на веб страната на www.predaplus.eu.

Краен рок за доставување на понудите е 05.06.2023
Увид на терен е закажан на 25.04.2023, 12:00 часот