Есенски убавини во „Цвеќара Пресил“ Битола

Есенски убавини во „Цвеќара Пресил“ Битола

Овој период од есента е вистинско уживање за сите сетила. Најразлични плодови, бои, мириси така што секој може да ужива во она што го сака.

Есента од една страна изобилува со храна, но од друга страна нуди вистински цветни радости. Цвеќињата будат убави емоции, даваат позитивна енергија и се одличен украс. „Цвеќара Пресил-ботаничка градина“ оваа есен со голема понуда за љубителите на цвеќето.

Хризантеми жолти

Сеедно дали сакате цветна декорација за во вашата градина или дом вашите желби ќе може да си ги остварите.

Бела хризантема

Хризантеми има многу видови. На нашите простори ги нарекуваат и митровденчиња.

Митровденче

Љубичиците може да бидат одличен украс и во дворовите и на терасите.

„Цвеќара Пресил- ботаничка градина“ Битола подготвена е да ги задоволи и најпребирливите вкусови. Посетете ја и уверете се сами, ние се уверивме.

СЦЗРР