Image
Image

Trending Posts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ИПАРД МЕРКА 3

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој во координација со телото за управување…

ByByadminМај 23, 20241 min read

Исплатени дополнителни плаќања за обележани кози

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралнот развој ја реализираше исплатата на дополнителните директни…

ByByadminМај 17, 20241 min read

Исплата на субвенциите за повеќе мерки

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој реализираше исплата на финансиска поддршка по…

ByByadminМај 10, 20241 min read

Започна аплицирањето за субвенции за предадени јаболка кај регистрирани откупувачи или преработувачи

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објави повик за производителите на јаболка…

ByByadminМај 10, 20242 min read

Започна пријавувањето за субвенции во земјоделството

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој го објави повикот за Директните плаќања…

ByByadminМај 10, 20241 min read

Објавен јавен повик за подигнати повеќегодишни насади

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објави повик од Програмата за финансиска…

ByByadminАпр 30, 20242 min read

Исплатени дополнителни директни плаќања за обележани грла говеда

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој денеска ја реализираше исплатата на дополнителните…

ByByadminАпр 22, 20241 min read

ОБЈАВЕНА МЕРКА 3 (ПРЕРАБОТКИ И МАРКЕТИНГ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ) ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА

 Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој го објави првиот јавен повик од…

ByByadminАпр 13, 20243 min read

Исплатени дирекните плаќања за произведен и предаден тутун од реколта 2023 година

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој реализираше исплатата за произведен и продаден…

ByByadminАпр 11, 20242 min read
Image

Latest Stories

Don’t miss our hot and upcoming stories

ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ИПАРД МЕРКА 3

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој во координација со телото за управување…

ByByadminМај 23, 20241 min read

Исплатени дополнителни плаќања за обележани кози

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралнот развој ја реализираше исплатата на дополнителните директни…

ByByadminМај 17, 20241 min read

Исплата на субвенциите за повеќе мерки

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој реализираше исплата на финансиска поддршка по…

ByByadminМај 10, 20241 min read

Започна аплицирањето за субвенции за предадени јаболка кај регистрирани откупувачи или преработувачи

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објави повик за производителите на јаболка…

ByByadminМај 10, 20242 min read
Image

Post Grid #2

ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ИПАРД МЕРКА 3
Исплатени дополнителни плаќања за обележани кози
Земјоделец
Преспанско јаболко
Започна пријавувањето за субвенции во земјоделството
Финансиска поддршка за подигнати овошни насади
Исплатена финансиска поддршка за млеко
ОБЈАВЕНА МЕРКА 3 (ПРЕРАБОТКИ И МАРКЕТИНГ НА ЗЕМЈОДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИ) ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА
Финансиска поддршка за тутун